Undrenstid är inte förbi, bönderna dansar nakna på åkrarna ty det regnar. Fan vad skönt iegentligen men fan vad trirt för den ensamma mamman med sin dotter jag mötte på cykel med kärra och hela paket förut, den enes död…..

En dag då jag mer eller mindre vart superhög, stått och målat vad en jävligt snarv färg högt upp i en skylift, closer too god.

Världen äldsta 17 åring håller procenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på alla sätt och vis, även om jag kanske tycker det är dags att växa upp så älskar jag gubben.

Här på Själsö där de mogna människorna bor så proeldades röken efter ombyggnad igår, ett tag var jag övertygad om att brandkåren skulle komma men det gick bra till slut, ena betong röret sprack men jag ska laga lite för det vart lite överdriven eldning så det blev otroligt varmt.

Ett par shorts på intersport kostar 1100 spänn, varför?

Jag är en dag äldre, varför?

Puchen går perfekt, fantastiskt!

Jag låter min underbara dotter avsluta idag. Efter en diskussion med sin pappa där pappa T förklarar att man inte bara kan säga därför hela tiden utan måste säga varför. Efter en stunds tittande i golvet tittar hon upp på mig och säger:

– Varför?

Ridå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace love and Tenny L