Nu var det ett tag sedan jag var här men äntligen så. Idag har det vart lite hyfsat väder och still på kvällen för en gångs skull, självklartr bilbesiktning imorrn så nätlägget uteblev. Imorrn blir det tält byggtning inför lamm festen, kul. Igår satt jag och älskling och såg solnedgång med vårza älskade barn,då passade jag på att fria vilket jag ännu inte gjort och som tur var så sa C ja så festen verkar bli av. Längesen man hörde från men stora bocken bruse sköter sig, även mellan bocken hörde av sig i veckan, kul. Världen äldsta 17 åring håller väl på och svetsar rost på sin nya pärla, fråv V12 till 1300 motor, undrar om det skiljer i bottendrag?

USA ger arab världen vapen för 20 miljader $ varav israel får nästan hälften för att som det heter upprätthålla den goda stämningen i regionen, vad får palestinerna? nya skinnremmar till stenslungorna, vad gör Iran? Krig innan nyår!

Snart är det dax för hockeysäsongen här på ön, kul för i år står man på läktarn, njutbart!!!!!!!!

Läste Erik Nivas försök i aftonbladet att vara kunning varpå han skrev om den gamla anekdoten, har ett träd fallit utan att någon varit där och hört, har det då fallit ljudlöst?

Synd bara att han fick till det med, har ett träd fallit utan att någon sett det, har det då fallit. Hans journalistiska trovärdighet är död.

Ronja har lärt sig cykla, det mest envisa jag sett hitills.

I växthuseffektens spår har skåne fått så mycket regn i juli att det inte har inträffat sedan 1941, hoppsan. I Peru har man haft torka var 3-5 år och den har hållt i sig i 12- 18 månader i spåren av el nino som beror på lufttryckförändringar över indien och sydamerika, detta har den inhemska befolkningen vetat sedan 1800 talet och bevisat av en engelsman i början på 1900, hoppsan!!!!!!

Så nu har jag tömt min irritation på världen!!!

Stay tuned!!!

T