Jaha! Igår var det sista natten på stan som ogift, kändes ungefär som vanligt. I alla fall i morse. Det blev en sväng på munken efter en mycket trevlig vinylafton i Stenkumla, vart sittandes med fru Söderling och snackade skit mest hela kvällen. Skönt att det finns fler bruksortare på ön!!!!!

Dagen har vart seg och fiskevädret är som fan själv flygit i. Både jag och Carina börjar darra inför brölloppet men det ska bli kul som fan. På onsdag kommer vä17å med flyget (efter som du nu kom på att fan jag skule maila ankomsttiden SÅ GÖR DET!) Kul med lite seriös? uppbackning på ön. Mamma och pappa kommer oxå på onsdgag med syrran och svullo så det blir fullt hus. Sen kommer de efter hand och jag hoppas det kommer lite folk på fredag kvällen på housewarmingen.

Man har kommit på att algblomningen kanske inte beror på övergödning utan att vi strypt tillförseln med vatten från älverna med kraftverk, Å FAN!!!!!!!!!!!! Det friska vattnet kommer intye in genom öresund, det säger sig självt att man inmte kan byta vatten i ett badkar via sugrör!!!!!!!!!!!!!!!!

Stay tuned

T