på sommaren, vi avslutade med en lätt liten fest i bygdegården, stort tack till mor och far samt Lars-Åke som gjorde ekonomin möjlig för kalaset.

Det blev en fest som vi upplevde det i alla fall som mycket lyckad, till Gotlänningarnas stora lycka hade Torbjörn och Anna-Greta bidragit med alla sina tre söner, resten av Uvbergsligan, FBBK Robban, Pälle M och deras respektive vilket bidrog till att Sme´backs eliten var samlad. Sedan kryddade vi upp med lite släkt och vänner samt några bidrag ur Visby eliten, Klasson, Janne, Jonsson, Laila Närs egen partypingla, Jennie som är Uppsalas främsta party export samt sist men inte minst Dalhems egen lilla Ankan. Vi la ner det i grytan och rörde om, hmm det kändes lite tyst då jag inte prata så mycket så vi kryddade lite extra med en Säfsing och Ulrika, Själsös Gunde Svan och viola festen kan börja!

På detta enkla sätt vil jag skicka mina varmaste tack till er alla som förgyllde min och Carinas kväll på plats och er andra som skickade en hälsning, Vi hade otroligt kul, hoppas ni andra hade det oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag avslutar med några funderingar

När slutar man vara trött?

Drygt att dricka upp 13 liter sprit?

Blir det en spännande anställningsintervju på fredag?

Blir jag rik i helgen?

Orkar jag spackla klart hallen?

När slutar det blåsa?

/T