Dan “Danne” Broman som vid en ålder av 53 år hastigt lämnat oss. Min före detta arbetskamrat och vän avled under lördagen. Jag började jobba med Danne när jag kom till KA3 1998 och det blev ett mycket nära samarbete under åren 2000-2002 då vi jobbade ensamma på Klintsbrovik på Fårö. Danne var inte de stora ordens man men en mycket trevlig arbetskamrat. Under lunchrasterna gjorde vi nästan dagligen en utflykt på Fårö och Danne visade mig nästan hela ön, det var riktigt kul. Danne lärde mig mycket, han var en riktig tusenkonstnär.Jag träffade Danne dagarna innan han åkte till lassarettet för sista gången och kom aldrig mer hem till Fårö i livet. Han hade lovat mig lite alved till röken som han brukar lägga undan när han ryddade, jag är glad att jag gjorde den resan till Fårö för han satt som vanligt i sina träskor, hellyhansen tröja och rökte en cigg.

Så kommer jag alltid minnas Dan Broman, sov gott.

Tenny