Så har det då vart en riktigt jobbig dag. Klockan 1300 ringde kyrkklockorna oss samman på Fårö för att föra Dan “Danne” Broman till den sista vilan. Inte långt från sitt hus skall nu Danne vila på troligtvis Sveriges vackraste begravningsplats. Agneta höll den vackraste begravningsgudstjänst jag hört och det var mycket vackert och jobbigt. Danne kommer fattas mig i många år.

Som ödets lott faller blev det inte bättre än att när Danne dog fick jag också bud om mitt nya jobb på GEAB som jag börjar den 1 december. Jag vet inte men det känns lite kusligt ungefär som om det var dags att göra nå´t nytt.

Vi vet inget om livet efter detta om det finns eller inte men jag blir mer och mer troende att det gör det, man kan ju hoppas.

Jag hoppas nu att Anni och familjen kan få ordning på allt bestyr ute på Fårö och komma till nya rutiner, Jocke och John har gjort ett stort jobb med djuren, mycket imponerande.

Arne Melin han drack grogg med smultronsoda blandat 80/20 det tog jag en när han begravdes

Dan Broman han drack whiskey, det tar jag en nu.

T