Välkomna till ännu en dag i livet!

Efter en tre dagars sejour i Halmstad är jag åter på ön, efter 3 timmar väntan på ARN igår var man lagom mör när man kom hem, som tur var hade bara fjärrkontrollen till tvn och halvljuset på bilen lagt av så det var inte så mycket att göra :-(. men va fan det är en orörd lördag vi ´snackar om. Nästa helg åker Carina till Stockholm på jobb/nöjesresa, ENSAM MED KIDSEN både kul och jobbigt. Nå´n som inte har nåt för sig nästa helg kan ju komma till ön och understödja.

Dax att dra upp båten men jag skall hinna bygga garaget till den först, kanske nästa helg om tur.

Skall göra klart hallen, kanske i helgen om tur

ska sluta öppna räkningarna från och med nu¨

Thomas Stendahl är en fantastisk lärare

USA retar Kina, heja heja

Putin på officiellt besök i teheran, mina tidigare aningar om att usa går in i iran är ändrade till att Israel kommer gå in understödja av usa och iran försvarar sig understödja av ryssland och ett innoficiellt världskrig är igång.

Take care

T