Jag var på krogen i lördags och var inte äldst, världrekord. Tyvärr är risken stor att jag var tyngst, nu jävlar är det dax för lite rockn roll på kroppen fan. Kul att se från föregående inlägg att vä17å blivit kock, imponerande fast i och för sig har han alltid vart en klippa i köket, en oanad talang hos pojken.

Som sagt åter till lördagen, lagfest hemma hos Öhman, vi tackar och bockar för sällskap och lokal, Limpan storgapigast i omklrummet lyste med sin frånvaro. well well groggarna tog ovanligt bra och snabbt insåg jag då att jag glömt maten men med tanke på tidigare gjorde det nog bara gott. hahaha. En sväng på munken med lite bärs dans och ja vad då, fan vad minnet kan svika. Vid ett var det dock nog och taxi gotland fick ännu ett uppdrag, släppte av en trött tjej på vägen och upptäckte till min fasa att taxichaffisen inte visste vart Själsö låg vilket innebar att jag inte kunde halvslagga i bilen utan fick vara på min vakt. Väl hemma hade älskling spart tacos i kylen, jävligt gott. tyvärr var löken jävligt tråkigt dan efter HALSBRÄNNA!!!!

Söndagen var i barnens tecken och vi var på lekplats, McD och en sväng till Fårösund.

Thats all friends

Sex drugs and Tenny Larsson