Då var det slut, öringarna har lekt klart och lämnat lilla Själsöån eller rättare sagt bäck som vi skulle sagt i dalarna. Otroligt fashinerande att se hur de jollrar runt i gruset, men man kan ju tänka hur laddad man själv skulle vara om man kom till tre dagar per år i sänghalmen, men det kanske man blir varse nu när man gift sigsmiley.

Annars så håller rastlösheten i sig det är nästan som man vore nykär, men jag har kommit fram till att det nog beror på nya jobbet. Skall nog på after job nästa fredag, efter 10 år och 1 månad vid staten kan man väl få unna sig det??? 10ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vart tar tiden vägen

Den här tiden för 20 år sedan var det mest spännande att se om det lyste i slalombacken när man åkte hem från farmor för då gick snökanonerna och säsongen var på G. I slutet av oktober hade man suktat efter lamporna på hagvallen för då visste man att pöpeln höll på och la is!

Ja det är lite ungdoms minnen, iblabd undrar jag om mina barn bara kommer att komma ihåg att de fick skäll av sin pappa?? Jobbigt efter en hel dag på jobbet med aktiva barn.

Fan vilken tur morsan hade som fick mig, lugn och sansad sen barnsben.

Vaya con dios compadre!

Tenny