Fan va härligt, man kom till jorden med hela guds tålamod. Tänkte skänka lite kärlek till min hustru i form av en kupevärmare till audin nu här hon ska lämna båda barnen på morgonen. Sagt och gjort, inköp av matriel med sladdar, urtag och grenkopplingar skapade ett hål på 1000:- men va fan lite ska man väl kosta på gumman. Sen till monteringen, allt gick hyfsat till´s jag kom till där tyskhelvetet från Inglostadt satt en AC anläggning, troligtvis jobbar han på ikea och gör ritningar oxå men på välkänt Mr T manér var jag röd i hela huvudet och svettig trots -2 grader. Som tur var kom Lillkillen och ville lattja boll så man fick springa av sig lite mitt i allt ihop. Nu är skiten där och jag skall inhandla kupevärmare på måndag sen är det i drift (hoppas jag).

Byggde en egen motorvärmar stolpe idag så vi hoppas elsäkerhetsverket inte kommer förbi i vinter hahahahaha.

Sista veckan vid försvaret, kanske kommer man åter kanske inte men det sak bli kul att prova nå´t annat coh se om man har eller inte haft det kanonbra som man alltid trott. Tänk om det vart lite stake i ledningen vid försvaret då hade man vart kvar troligtvis men nu siktar vi mot nya utmaningar vid GEAB och hoppas på ett inspererande jobb.

VÄ17Å ångar vidare, lite guzz på G så han lugnar av men han siktar högt med mellan bocken bruse om två veckor, GODE GUD!!!!!!!!!!

Nu är det slut mina vänner. Nästa vecka skannrar jag lite nya bilder. för 1000:- kronor kan man köpa en svart ruta för ansiktet hahahahahahaha!!!!!

Mr T