Så var det daxs, vi står rustade och det är daxs att skicka ut Nordic Battle Group i världen. Vi svenskar är bland världens bästa peacekeepers med vårt nordliga lugn och erkända i hela världen för det.

Nu blir det annat, NBG kommer inte skickas på fredsbevarande uppdrag utan fredsskapande och då snackar vi en jävla skillnad!!!

Vi hr gjort detta två gånger förut, Kongo och Bosnien. Sen några dark horse i Sierra leone och afgahnistan men det var SSG och det är ju lite annat.

vi har förlorat två soldater i regelrätt strid i utlandet de sista åren och det var två SSG i Afgahnistan men jag tror den siffran ökar ganska snart.

JAG HOPPAS JAG HAR FEL!

***********

Får en massa meddelande på Facebook att de två tioåringar som slog ihjäl 3 åriga James för snart tio år sedan i England kommer att släppas och få hemliga identiteter i Australien.

De vill man ska skriva en protestlista till U.Ks ladfy of law. Men tyvärr kan jag inte ställa upp på det, om man är tio år vet man verkligen vad man gör då, jag menar när de var små var det inte lillstrumpa på tv direkt och barn har svårt med verkligheten, jag kan bara referera till mina egna.

Det är inte många år sedan man begravde en treåring i stockholm i sandlådan när man lekte Robinson, han dog också men jag tror inte det blev några påföljder. Visst är det hemskt men jag kan inte tro att en 10 åring är så genom ond att ha måste vara inlåst hela sitt liv?

JAG KAN HA FEL!

Stay tuned T