Jul Jul strålande jul… ja så tycker de flesta av oss och ser framemot en riktig långledighet. Själv är dricken klar och puttrar så sakta och jag har fått julklapp på jobbet för första gången på evigheter. Men vi kastar smolk i bägaren på en gång ty alla har inte en underbar jul, några av mina bästa vänner kommer uppleva sin första storhelg med helt andra förutsättningar mot vad de gjort innan och jag hoppas med hela mitt hjärta att de tar sig igenom stålbadet, lycka till vänner.

På Geab är inlärning och nya íntryck hela tiden och det är kul, väldigt varierand och jag hoppas jag kan få jobba som jag vill i det stora hela,

Efter endast några dagar är jag uttagen till VM i rinkbandy som går av stapeln i uppsala 8.9 februari och jag väntar mig stora publikovationer när vi äntrar isen.

Av tre Tenny Larsson i Sverige jobbar två på Vattenfall, schysst statistik.

För den delen VM=vattenfallsmästerskapen

Tenny