Blog ImageSå var den här dock, äntligen till alla barns förväntan tyvärr för vissa barns förfäran också. Julen den tindrande årstiden, jag tänker tillbaka till alla jular när man var små, det är ett faktum att jag inte firade jul hemma förrän jag var 19 år. (förutom när syrran opererade blindtarmen) annars tog vi vårt pick och pack och drog till Gotland. Och vilka resor, Gode Gud jag kan så här i efterhand inte förstå hur mor och far överlevde men de hade två snälla barn också. Arlanda dagarna kring jul mina vänner är en upplevelse för er som inte provat, ta en resa vart som helst i riket dagen innan jul. Varför inte stockholm jönköping kan ni åka tåg hem igen på två timmar bara för att uppleva atmosfären, bara packningen var i världsklass. Mest av allt har en landning på DalaAirport etsat sig fast i mitt minne, Kurt Nestor Brandt på plats för att ta emot oss då farsan dömde hockey coh vi landar på tredje försöket efter satt ner ett hjul på första försöket, vilken upplevelse!!!!!

Här på ön ligger vi på nollan och det är grönt på marken men så har detvart på Gotland för det mesta. På annandagen styr vi hemåt mot Smedjebacken och Guldbyn, blanda groggen Smötchen för snart kommer vi.

God Jul mina vänner!

Tenny