Hej go vänner! Efter två veckor i modemriket skall jag försöka återspegla vad som hänt. Tiden i Smötchen var skön och lugn. vi hade någr riktigt härliga middagar med vår vänner i Bergslagen och skönt med lite barnvakt. Alla hann vi inte hälsa på men det blir väl fler resor får jag hoppas. Pälle Melin bjöd på älgstek, SKITGOTT! Vet inte när jag åt älg sist, HW o MG bjussa på pippi med en fantastisk sås och groggar i melin klass. Lompen och Jenny körde av lite nöff och pippi med en sagolik sagoefterrätt, wow. Morsans kök höll som vanligt världklass och vågen visar XXX

Efter nyårsnatten så hoppas jag lompen fått i kamin i baljan och fått i golvet på vinden, jag säger bara en sak GOLVSPÅN. snabbt, enkelt och skitfult!!

Snön kom och vi fick till och med åka lite pulka i bullerdalen innan vi for hem, skridsko åkning vid syrran tinade bort men våra skridskor är snart de som åkt flest gånger på gotlandsbåten utan at tatt ett skär på fastlandet.

På tal om båten, tack för resan hem igår kapten wassberg, jag har ont i njurarna än!!!!!!

God fortsättning¨

T