Perfekt, sjuka kids och efter tre dagar förstår jag min älskvärda hustru som vill jobba så jag vabar tor, fre. Skönta tt impa lite på min nya arbetsgivare, NOT.

På tal om det, det nya jobbet och min nya siamesiska tvilling Jonas är kanon än så länge. Det är ännu mycket nytt och jag får nån pik att jag jobbar för mycket!!!!!! och läser för lite. Instuderingsplan har erhållits och det blir att ta tag. Det stora tror jag ändock att sitta i kontrollrummet, däör är mycket knappar men det löser sig.

Min son är som en trasa då han erhåller feber och intar ryggläge på bästa pappa nivå en söndag morgon, Ronja däremot erhåller ett extra par duracell plus batterier och ni som känner henne annars, be för mig!!!!

Nu ropar den sjuka lilla krabaten och ska ha mjölk istället för vatten med andra ord, vi hörs!

Tenny