Solen skiner som den gjort hela helgen, luften är på 8 plus det är den 20 januari och jag precis fyllt 32 år. Det är skönt att fylla år den här årstiden för man minns ofta vilket väder det är den dan. När jag föddes i Falun hade dalarna minus 27 grader på kvicksilvret. I år var det + 4 på gotland. Men jag minns födelsedagar då det vart grönt även när jag var liten (mindre). Pratade med min kära kusin i jämtland och de har haft den bästa vintern på mannaminne så jag tror att vi skjuter vintern lite norr på bara och det känns som året vridit sig en månad. Augusti september semester är nog att förorda i framtiden.

VÄ17Å gladde jag upp med en liten sång fredags hoppas han skrattade hela vägen hem till FLICKVÄNNEN i Smötchen. Undrens tid är inte förbi och små fåglar kvittrar om en romantisk resa i närtid. Fan vad det är drygt att veta allt jämt. Men det verkar ha blivit min ödeslott.

Kärleken och jag var på stan i fredags och åkte taxi, efetr att påvisat för taxichaffisen att han minsann åkte längsta vägen slog han av taxametern, då måste man väl haft rätt eller?? Tyvärr får man cykla hem till Själsö i framtiden.

well well snart blir det sjösättning tror jag, laxarna ropar mitt namn. bara vinden blir rätt skall jag prova vadar stövlarna, spännande.

T