long time passing!!!!

Chop en nedlasddning senare och man står mitti i nittiotalet. Trycker först in Smash med Offspring från 94 och jag säger bara en sak GODE GUUUUUD, för er som känner mig sen länge vad sägs om följande stödord som kommer ur den plattan

Den gula rallyopeln

Ribo röd- Återkomsten

Grill/Räkfrossa fredagar på gladtjärn

Poolbad med stora bocken på gladtjärn hahahahahahaha

Älgsafari

FotbollsVM

Finverket

Grillning i Flatenberg

You name it, listan kan fanimig göras en mil lång, en sommar som kommer göra det värt att bli gammal och minnas, det konstiga är att jag inte kan minnas några tjejer, allaredan då var man kass på tjejer och frågan är hur fan jag lyckades träffa min underbar hustru. Som det sägs kanske herrens vägar äro outgrundliga.

Efter denna urladdning smäller jag in LIVE med throwing coppar, wow alla dessa tågresor i lumpen när man verkligen vände in och ut på skallen och då dunkade denna platta in i skallen. Det var så här i efterhand ganska fridfullt, vem minns inte guinessklubben på stockholmscentral, tack grabbar.

Och ja, jag har laddat ner dessa skivor jag erkänner så skicka piketen och låt mig sona mina brott ty det var det värt!

Tenny