Storm vind ja vad ska man säga, ena stunden varnar smhi för oväder och det är nästan så man kan sjöa i ett nät på kvällen, andra stunden skall det blåsa lite som i fredags kväll och det resulterade i den värsta vind som upplevts på Själsö sen 70 talet. Det var 2 decimeters sjöhävning på övervåningen. hu det är inte ofta jag tycker det är otäckt men då var det det.

well well livet går vidare och jag har hittat en avvägning en harmoni som jag tidigare inte upplevt, det känns fantastiskt att kunna slappna av på det sätt jag kunnat på slutet med familjen. Den jagande känsla som jag kännt inom mig sen tonåren har ebbat ut, lagt sig till vila. Mycket tror jag har att göra med att jag bytt miljö på dagarna troligtvis får jag ett svar som jag letat efter utan att veta om det.

Jag har iallafall bestämt att inte återvända till Försvarsmakten om jag nu får vara kvar på Geab men det tror jag att jag får (även om jag kopplade lite fel i fredags hahahaha, kvart över två larmet). Detta innebär att jag gett Sverige mina troligtvis 10 bästa år men det ska man veta att Sverige har gett mig mycket tillbaka, framför allt förmånen att få jobba med duktiga specialister inom ett väldigt nischat område.

Minnen är många!

Idag åker Lasse “Legenden” Persson öppet spår nyss fyllda 65, goodspeed vi ses på garagetaket i sommar 🙂

Nästa helg åker Rune “Sandökungen” Nilsson vasaloppet utan en meter på snö, det blir en jobbig resa, Goodspeed Nilsson vi ses i brygghuset.

Nu ska jag få stryk av min 4a åriga dotter i memo, tur det bara är på lek 🙁

Sist men inte minst, fridas låt igår var nå´t att fundera på därute.

Tenny