Lördag, barnen på övervåning sitter framför burken med en liten groffe med Lundell ibakgrunden och bloggar. Jag är 32 år småbarnsfar, gräsänkling och funderar på om det blir bättre än så här?. Dessutom är jag 12,5%.

Vadå 12,5%, jo en hyfsat skön story från arbetsveckan, Duktig som man är förvaltar man ju en ide och uppslag snabbt som fan, denna gång skulle det monteras upp en spotramp med 8 spottar (min egen ide!). Monterar upp det och tycker att pluggning är nog onödigt. När jag väl är klar kommer chefen chefen förbi och jag tycker det är ett fint uppslag att han kan premiär tända. Då lyser endast en spot varpå jag snabbt döptes till Mr 12,5%. NÅGOT irriterad börjar jag montera ner skenorna då felet sitter i första skarven. Då kommer chefen och undrar vad som brummar precis när han stiger in under rampen lossnar alla skruv och allt faller i backen, det nästa jag minns är stämpelklockan. Synd att man inte kan mäta blodtryck efteråt.

well well mina vänner, efter denna spännande historia måste jag slita mig från tangenterna och ta hand om kidsen lite då Ronja har feber.

För alla er som hör av er titt som tätt ha inte dåligt samvete för att ni inte hör av er (titt som tätt=1 gång i månaden) alla ni andra SKÄMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men visst jag förstår att det är svårt att söka upp mig, jag menar www.tenny.se är skitsvårt att komma ihåg och på eniro finns det 3 Tenny Larsson varav en på gotland, krångligt eller???=???

Veckan citatfråga är

“Lets do it too them before they do it too us”

Svar går att lämna i kommentarer

Peace Love and Tenny J Larsson