Endast guds mirakel kan skapa ett elitserielag i dalarna till nästa säsong!

Själv sitter jag på GEAB och ser till att världen fungerar, just nu kan man se att visbyborna börjar morgonkiss och duscha, spännande va. Som tur var är skiften på helgerna inte längre än 12 timmar 🙁

Igår sjösattes äntligen min älskade båt och garaget blev tomt vilket innebär att veden ska klyvas, avkopplande. Igår vår eldADE VI OCH FAN VA DET ÄR MYSIGT ATT ELDA. Eftersom jag tycker att min son också ska tycka det är mysigt var jag genast in och sa att nu kommer du ut, följande konveration uppstod

– Samuel nu kommer du ut du också

-Nej, jag vill inte vara ute

– Ok du får vara inne men du får inte spela data, gameboy, tvspel eller se på tv

Varpå min son kommer ut genom dörren efter 30 sekunder och man går där och tycker, haha fan vilken bra barnuppfostrare man är ända till man upptäcker att han tagit ut hängmattan och ligger där och spelar Gameboy, Toúché!

/T