well well my friends, då har man vart på den igen spriten. Hur fan kom man på att man kunde koka potatis och köra vätskan genom kol och sedan dricka den?? men nu är det så och fan va det kan vara skönt och berusa sig lite, tyvärr vart det inte lite igår men va fan livet lever man bara en gång och efter syster lottas besked av hälsoundersökningen kan det nog sluta närsom. den bittra sanningen är att jag misshandlat min kropp det grövsta och nu är det slut mina vänner, jag har kommit till väg ände och inga andra alternativ finnes, livsstilen måste ändras.

Dagen vikt på 112,5 kilo kan skrivas till historin som den sista toppen på tre siffror. Målet är enkelt 3 kilo ner i månaden, detta är inget börvärde utan ett skall krav!!!!!!!!!

Håll utkik efter xxl kläder på tradera 😉 eller kanske VÄ17Å behöver dem om han ska sluta snusa.

Med Kärlek för mänskligheten

Tenny

ps kanske jänkarna har rätt som tar lite gräs och slipper sådana här dagar Ds