så underbart mitt sommarlov ska bli. skolavslutning och allt känns bra sen kommer frågan, Tenny hur mycket ska Samuel o Ronja går på fritids i sommar? Jag menar det som var så jävla självklart när vi var små att man var hemma hela sommaren med bad och lek. Vart tog det vägen? Stackars barn som måste vara på fritids, snacket om att ungarna mår bra av det tar jag med en nypa salt för bäst mår de vid en badstrand. Som tur är jobbar vi skift över sommaren vilket gör att barnen kan vara hemma nästan alltid med lite hjälp av moffa och farmor och farfar.

På tal om sommar, det finns ingen som kan göra en milkshake som den ska vara längre. Tänk när morsan, siggan, kurre, inger, britt larsson, syskonen Brandt hade tillgång till Brandt´s magiska mjukglass och milkshake mixer. Jag minns än idag när kurre lät mig göra min egen första milkshake. fy fan va gott det smakade sommar om nått. Första repan till Perssons stuga med lompens båt, gotland, alla dagar på melins båt i löknäsviken med alla toktag Pälle hittade på. Gud vad jag hoppas att mina barn skall minnas sina somrar som jag kan minnas mina, kärlek om något.

På tal om barndom på torsdag kväll drar jag till Legoland efter 25 års väntan, ÄNTLIGEN.

Snart drar jag igång röken mina vänner, en flundra bytes mot 2 kalla bärs i sällskap på altanen. Välkomna!

För er som önskar färska hör av er skickar jag nått mess när fångsten är god.

Snart kommer proppen eller mer känd som VÄ17Å ner ett par dagar,skitnice.

Tyärr innebär detta att vi missar majsans 30 skiva men vi kommer en annan dag hehehehe

Det är lite drygt ett år sedan första svensexan, fan va kul det var.

Petter Hansson suger i backlinjen!

legendariskt radioreferat på ön “han skjuter bollen parallelt med ribban och över” undrar hur den bollen såg ut

110 kilo är något ner men under förväntningarna

fysresultaten på jobbet talar sitt tydliga språk, hjärta på gränsen mellan mycket hög och elit

lungor, på gränsen mellan hög och mycket hög. Man är tipptopp

Måste man skämmas för att man är bäst?

Ibland längtar jag till Smedjebacken, varför då?

Vissa dagar funderar jag över livet, krisar man då?

Vissa dagar funderar jag över döden, krisar man då oxå?

Vissa dagar funderar jag över allt, vad gör man då?

Min hjärna går på högvarv utan svar, konstigt det har den bara gjort i 32 år, när är jakten slut?

Människan har två lägen, flykt eller kamp. Tänk på det ni mina vänner

Lördagens fotboll ser jag på ett hotell i Danmark, forza sverige!!!!

Mr T