på legoland kostade 800 spänn. Jag hoppas ni förstår att ribban var lagd för hålets storlek i plånboken för denna underbara 3 dagars tripp med familjen. En sak kan jag bara säga har ni inte vart till legoland åk dit oavsett om ni är vuxna eller barn.

Efter 126 mil med benet i samma ställning kan jag bara säga att lårmuskeln krampar något och jag halvstår och skriver detta.

Visst känns det härligt att få vakna till kapten Broanders underbara stämma efter 45 minuter ombord då han upplyser om vädret, det sket nog 98% av passagerarna i just då.

Snälla nån kan ni förklara för mig hur lastning funkar vid hamnarna, ständig förvirring och för mig ingen logik alls.

Jag var på tre hotell, legoland med tusen barnfamiljer, körde 110 mil men när jag kom till Älmhult och hustrun var inne på ikea så när jag kom till kassan brast det, där tog orken slut. Ikea kan knäcka vem som helst.

Stefan och Åsa tack för trevligt fika och hoppas ni somna om.

Spaniens mål gjorde lika ont i danmark som i Sverige.

Mina barn är underbart duktiga.

Varför envisas vi svenskar att försöka prata svenska med danskarna, face it engelska gäller.

Kylen är laddad med sommar pilsner, välmött på “Den skrattande flundran” i sommar.