vädret är inte kanon men vi pysslar lite här hemma. ungarn får spela lite mer än vanligt och se lite mer på tv, va ska man begära egentligen. Pappa Tenny ska fixa lite med stuprören och pyssla i friggan till fredde anländer på torsdag.

Var på snicken och handla igår, ville att affärsbiträdet skulle hjälpa mig skriva upp vad jag plockade på mig och fick till svar

– Det finns streckkod på dem grejerna.

Vilket är skitpraktiskt då jag istället för att lasta in det i bilen direkt först får bäras in allt till kassan och sedan ut i bilen igen. Men döm av min förvåning när jag kommer till kassan och tjejen där säger, vad heter de här grejerna då. Streckkod fanns på ungefär var tredje artikel. Nej snicken bli inte proppmätta bara för ni är störst istan, lite service kan man faktiskt begära också. Tur för dem att Rikard jobbar där annars hade man nog tappat många kunder.

Nej på tal om snicken, nu ska jag ut och montera grejerna.

sol på er