Jag vaknade först av alla……………

Härligt en stilla morgon klockan 0625 cykalr jag ner till hamnen med cykelkärran efter. Startar upp båten och svisschar ut över ett blank hav, UNDERBART. Solen värmer och jag plumsar i mina nät, om de hamnar upp eller ner spelar ingen roll för just där och då är det bäst på hela jorden, inte mycket är vackrare. Det blir inte mycket bättre än så. Ikväll vid 1900 tiden får vi svaret om det blev nån fisk oxå, hoppas på en inte allt för stor fångst för då får man stå och rensa till midnatt, tur vi har lyse på hamnen :-).

Jag är 32 år och hyfsat nöjd med livet, vad ska man sträva efter den återstående tiden innan man trillar av pinn?

Djupa funderingar eller, det är när man är ledig man hinner veckla ut skrynklorna i hjärnan men jag tror inte man blir nå smartare just, jag blir mest rastlös.

well well nu blir det en skön förmiddag med ungarna innan vi drar ner till stranden en stund efter lunch. skönt med 2-3 timmar på beachen för då behöver man inte smörja så förbannat hela tiden.

imorrn kommer han, VÄ17Å!

Mr T