Efter några dagar av sällskap med Fredde och Fröken Grahn är de på villovägar på den östra sidan. Snart får man väl åka och lotsa lokalsinnet persson hemåt men till Visby borde han nog komma till slut. Det har vart trevliga dagar med en riktig topptur till fårö igår och vi toppasde med en grillning i valleviken hos Uffe och Anna, jättetrevligt. Det måste vara synd om Carina och Jenny då Fredde och jag har lite att prata ikapp så tystnaden infaller kanske inte riktigt. (förlåt tjejer) Hoppas Jenny inte blir avskräckt att komma hit fler gånger bara. När vi kom hem igår så knäppte jag av infra värmen som stått på ett dygn, skönt med lite rejäla elräkningar. Stackars Freddes BMW fick åka grusväg igår så det blir service snart misstänker jag.

Nu ska jag äta frukost i regnet. Sov sött kamrater

Mr T