Mina damer och herrar låt mig bjuda på en episod ur mitt liv med Fredde, en man som jag aldrig slutar älska. Efter ett par riktgt skittrevliga dagar här på ön i freddes & fröken Grahns sällskap hoppar han in i flygmaskinen som är fylld till bredden med potatis och säger med sitt som vanligt självsäkra flin,

– var det 2 timmar och 35 minuter rekordet var till Smebacken?

Även om F.Persson sitter inne på en bra kärra vet jag att det är jävligt svårt att kommar till drömgränsen 2h30 min. kanske med nya motorvägen till Västerås men hur som helst kommer ett mess från nynäs med text som avslutar, -jag messar från smeden. vilket innebär att VÄ17Å fortfarande tror han skall stjäla mitt rekord.

Tyvärr har han glömt en sak, BMWs bilar kan inte läsa vägskyltarna och svänga själva, det måste man göra personligen.

Rekordet Smedjebacken Nynäshamn ÄR 2h 35 minuter om ni undrar och Freddes tid, ja jag hade en liknande när det var snöstorm och några blöjbyten på vägen.

Vad har vi då lärt oss, jo om man tar Sanna Kallur och skickar in henne på O-Ringen innebär ju inte det att hon vinner, man ska hitta också. Nu har jag dock inte åkt vägen till F—spång men den kanske är snitslad.

Jag slutligen bara säga att jag älskar dig Fredde och välkommen tillbaka.

Mr T