vi tar det en gång till 2 TIMMAR & 35 MINUTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Var på after beach igår innan alla brats kommer och det var skönt som fan. Marmelad orkestern har nog tyvärr överlevt en säsong för mycket och det är dax för nå´t nytt. Sedan bjöd Hilda och Jonas påe n kanon supé på verandan, tusen tack coh hoppas Alma slutat morra nu när jag åkt hem. Sen vart det en kanonkortis och morsade på Ivarsson och grabbarna på friheten innan 61an förde mig hem till Själsö. Varför har man alltid en lätt ångest när man druckit? är det levern som kopplas upp mot datorn. konstigt.

Nu är det bara 5 dagars semester kvar men jag smygstartar med 2 eftermiddagar coh är ledig tre dar sen så det är rätt nice. Hoppas nu vädret blir fint nästa vecka, den enda vecka jag och Carina har tillsammans iår.

Nu bär det av mot stranden, grisrosa eller lila ikväll?

Mr T