Igår var det dags att sätta la finale, pricken över I:t. Ens väng på stan under stockholmsveckan. Köerna till krogarna var minst 50 meter på varje ställe så det fick bli munken där man smiter före i kön med hjälp av ett svettigt vipkort. Men innan dess hade jag njutit av god mat och trevlig sällskap med mina före detta kollegor hemma hos JanE. kul som alltid. sedan vart det en mycket trevligt sammankomst på Wisby hotell under en timme a´la klasson. Tack ulf och alla ni som var med, skittrevligt. Sen vart det rockn roll på munken men jag vet inte om man är nå´t party djur längre.

En sväng på urinoaren

Två öl sittande

Tittade på dansgolvet från distans

Snackade skit i ett hörn en timme

kebab på Alis

Cykel hem.

Ja en sak ska ju sägas, man kräver inte så mycket nu förtiden.

En sak mina vänner är dock säker

1500-2300 MÅNDAG SITTER JAG ENSAM I GEABs KONTROLLRUM.SEMESTERN ÄR SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men stor i mitt nederlag som jag är skickar jag lite kärlek till er alla

Mr T