jag vaknar upp igen, naken vid min spegel som visar jorden. Så har det då hänt, vips och sommaren är passé. De korta stunder av glädje, nöjen och fest. Tiden då allt är enkelt och skönt är förbi. Då tillhör kanske jag en av de lyckligt lottade som slipöper gå och drömma om nästa sommar då min årstid börjar nu. Jag har alltid vart och kommer alltid vara en vintermänniska. Mörkret och mystikens tid, underbart. Tyvärr är ju inte vintern här nere vad jag är van med men det får gå ty det är det samma med sommaren, det trolska halvljus som finns hela nätterna i dalarna finns inte här för det blir svart som natten!

-Fick 4 poäng på bilen vid besiktning, härligt!

– på lördag åker barnvakterna hem

– på onsdag ska jag till jobbet igen, NATT!

– Nästa vecka börjar ungrna fritids

– Lammfesten var otrolig

– om två veckor fiskar vi kräftor i barken, UNDERBART

– om två veckor dricker jag öl med grabbarna i byn, UNDERBARARE

– om två veckor börjar ekorrhjulet på riktigt 🙁

Stay tuned ‘

Mr T