Blog ImageWow vilken fiske helg. Ett maraton i upplevelser på nolltid, semster? i raketfart. Fredagsbåten upp på morgonen sedan kräftfiske vid syrran och tomas. Måste säga att få saker i livet är som kräftfisket i Smötchen och som grädde på m,oset en fantastisk kräftfiske på nyckelön lördag kväll med hela gänget och vädret på topp. Endast min hustru saknades. Ett xtra tack till Hasse o Marianne för skjutsen och till Jenny G för den eminenta iden med bryggbesök :-). Lompen och Jenny S impade som vanligt och kom puttrande med 4 hästarn, måste tatt en halvtimme ut, men det mest impande är att de skjutsa hem Nalle och Jossan på natten!!!!!!!! För intresserade haf jag en fin ljudfil på en snapsvisa i luren.

En gång hösten 96 sitter jag på ett plan på väg hem från Ronneby. I skyways tidning är en artikel om smedjebacken och Ufoklubben med Benny i spetsen. Den inleds med följande mening:

Smedjebacken, en bruksort i mellan Sverige med ganska mycket gammalt, lite nytt och inte mycket till framtid.

Detta har dock vänt lite på slutet men hur jag än vrider mig är Smedjebacken där jag kommer ifrån och det är jag stolt över.

– Åt inte på Brandts en enda gång, första gången nånsin.

– Husvisning vid Wetterskog, kanonkåk,Grattis!!!

– Bilmekning i Perssons Garage, minnen.

– Umgänge med gamla gänget över en öl är väldigt trevligt, ännu mer minnen.

– BMW HAR gjort flygmaskiner

– Rekordet är ännu 2h och 35 minuter!

Mr T