Idag var det sammandrag och jag fick det ärofulla förtroende uppdraget att vara backbytare i VAIS 00/01. Efter att vid flertalet sammandrag tyckt att det var lite si och så med bytena så plockar jag upp mobilen och seriöst som fan börjar klocka så det blir lika länge så inget barn blir lesset. Det funkar kanon 3 minuters intervaller och det flyter på. Första matchen utan anmärkning, i den andra blir det lite strul men det funkar rätt bra och här skall ingen få åka hem utan att lirat boll ordentligt. Då inträffar det otroliga efter första halvlek i abdra och sista matchen säger flera i backbesättning, – Är det inte slut snart så vi kan åka hem!!

Nästa sammandragning blir nog när jag pillar mig i naveln i soffan!!!!!!!!!

********************************************************

Beredskapsvecka denna vecka och aldrig har ölen i pilsner kylen i vedboden ropat så det hörs in, – kom Tenny kom och ta mig jag måste drickas nu HALLÅ Tenny var är du. Jag säger passa dig din djävel för på fredag är det kräftskiva/grillkväll och då dricker jag upp hela släkten.

Nästa oplanerade helg är den 11 oktober!

Vikten är ännu katastrof!

På kvinnor brukar brösten växa propertionerligt med resten vid viktuppgång, till alla kvinliga läsare kan jag tyvärr avslöja att vårt (männens) enda behag inte gör det.

På Gotland blir man stämd på 125000 för att sågat ner grannens träd

I Smedjebacken har syrrans anrika kafe kursat ett år efter syrran sålde det, trist.

Nu får det bli en kopp kaffe

Mr T