Det är inte dåligt av en arbetargrabb från Smedjebacken som var en hårsmån från att bli officer i kungliga flottan men ändock valde en bana där man jobbar med händerna och enligt svenska staten vara miljonär vid 32 års ålder. Troligen är jag också världens fattigaste miljonär.

Av nån konstig anledning har jag drabbats av många plötsliga tankar kring döden, kanske nån modell av 30 årskris men jag tror ändock att det är visdomen om att jag inte får stå och se mina barn sova innan jag går och sover varje kväll, jag menar vad är sötare än en 8 årig kalv som ligger åt alla håll och en liten tjej som ligger och kramar sina lilla tyghund så den nästan brister. Jag tror vetskapen att aldrig mer få se detta gör att man funderar ganska mycket. Känns som det är övergående när barnen kommer in i tonåren och man sitter och bläddrar bland broschyrer från olika internat gymnasium.

The boss har en renesans hemma på stereon och jag menar hur många sköna låtar har han inte gjort, just nu dunkar “HungryHeart” ut från stereon, världklass.

Pratade med en tre barns far igår, håll ut Robban om 13 år flyttar wilma hemmifrån

Jag hoppas kunna bjuda den breda publiken på lite kaninburs bilder under morgondagen, kanske med kaninen i t.o.m.

EFTERLYSNING!

En ganska vältrimmad (usch vad det tog emot) 32åring med brunsvart hår och världens vitaste framtänder. 180 lång, jämnfört med mig klent byggd, troligen klädd i jeans och popig t-shirt. Senast sedd i en silverfärgad tysk flygmaskin av nyare snitt. Tidigare känd under aliaset VÄ17Å. Senaste kontakt med Gotland var ett missat samtal på mobilen för ca 10 dagar sedan därinnan försvunnen i ca en månad. Upplysningar kring denna person kan lämna till mig på hemtelefon eller mobil. Under morgondagen 7-19 till geabs driftcentral.

“you have to go on and be crazy, because craziness is like heaven” Jimi Hendrix

Mr T