som jag helt plötsligt blivit skrämmer mig ganska mycket. allt och alla får dagligen en skopa skit av undertecknad. nedan följer veckan lista av irritationsmoment

– Våra ärade ? póliser vid statsmakten som en normal lördag eftermiddag inte orkar gå ur polisbilen och patrullera över östercentrum utan måste tränga sig fram med en polisbil på gågatan i vimmlet, skäms på er pösmunkar!!!

– Gotlands kommun som gång på gång gör bort sig upphandlingar, fastighets försäljningar m.m fan det är så man skäms över våra folkvalda

– Truister som läst i alla turistkataloger hur fantastiskt vissa saker är och skall uppleva det till maximum utan en enda tanke på oss andra medmänniskor. Senast på stenungbageriet i rute då sthlmsj-veln först ändrade sig hundra gånger och när hon ntligen betalt värmde välling i micron som personalen fick göra 4 ggr innan den blev lagom varm, kön bakom var bara 100 meter lång.

– alla rika sthlmgotlänningar som åker runt i en landroover med stövlar och hatt på helgerna och ser över ägorna. skickar man in ett par sådana stövlar till skl kommer man garanterat bara hitta gummi för skitiga har de aldrig blivit.

Nej hu vad neggo, lompen och Jenny var här i helgen och bjöd på ett trevlig sällskap, mycket trevligt.

Javisst ja det kanske ni andra vänner på andra sidan inte visste att båtarna går året runt och telefonerna funkar också på årsbasis.

Nu till helgen blir det smötchen en repa, skönt med lite minisemster. Vi ses på byn.

Mr T