Mina damer och herrar u.s.a har fått en svart president. En av de saker som inte kunde hända bara för 10 år sedan. intressant med en röding i det vita huset. Världen står och skakar på sina grundvalar över hungriga pengastinna personer somblåst upp börsen och nu fått den att brisera. tyvärr drabbar det oftast oss vanliga små människor men just nu är det helt ok med låsta räntor. Många frågar mig om elpriset, jag har bara ett råd, rörligt. men det är en smaksak precis som med lån man vet ju ungefär vad det kostar om man har bundet. Här på ön ligger ännu båten i och skvalpar, med lite bra vindar kanske man kan bärga nån strömming ur havet till jul. Är dt nån som har ett blästerskåp över, Ring mig.

Har bytt alla bromsar på lillaudin och ser framemot ombesiktningen.

Ensam hemma med lilltjejen, lite påfrestande i bland!!!!!!

På söndag firar jag farsdag med ett 12 timmars pass i geabgrottan

Bokat båtbiljett till byn, hoppas på en vit och härlig jul.

Mina nära och kära har det tungt, må solen snart skina på deras himmel!

Farmors bil har pajat, bra!! Dags att sluta köra!

Svärfars tak läcker för 4 vintern i rad, dags att laga snart

Mitt kök är på gång att renoveras, rivning är i fas ett och förhoppningsvis klart till midsommar!

F.d vä17å sitter ensam i finspång och läser troligen på manualen till mobilen eftersom han ännu inte lärt sig ringa på den.

F.d vä17å kan ju maila 3 barnspappan i smötchen för han har koll på det här med ringande

I veckan hade vi ingen el till gotland, spännande för då fick vi lufta våra bebisar som vi annars bara klappar om hela dagarna och resultatet var slående, 53 minuter från total avbrott till hela ön var spänningssatt, helt ok. Och det var inte jag som tryckte på nån knapp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nästa vecka är det 10 år sedan jag träffade min fru( 30 kg sedan oxå), tiden går och vi med den

Angående min fru så sa hennes lillbror första gången han träffa mig “-snart väger du 100 kg” Håkan är en riktig sierska han.

Angående politiken lägger jag in en länk till det tal per albin höll som i mer än 50 år skulle blir grunden för värderingara i Sverige. Idag har kapitallusten hos oss rivit många av dess värden men har man tid och lust så läs och begrunda

http://www.angelfire.com/pe/peralbin/talet.html

MrT