är programmet för larsson. Minnen svävar tillbaka till varm turköl på ångbåtsbryggan vid vanbo herrgård med pelle W i allra bästa sångstil Det var grabbarna på cykel mot parken onsdag lördag i ett par somrar. Ja mycket hände oj oj oj vad skoj men var sak har sin tid. Konstigt nog lärde man sig inte att dansa utan att rita av parken stämpeln, jag tror fortfarande jag kan rita en med förbundna ögon. evulutionen med buss till parken höll på att sluta illa efter det att lilla bocken blivit lite dålig i magen och mellan bocken hade vissa synpunkter på busschaffisen hahahaha jag tror jag dör.

Sitter själv på själsö med kidsen i afton med beredskaps sökarn i fickan. Hu så kan det vara så det blir mys med barnen i soffan, härligt. Imorgon blir det båt upptagning, ÄNTLIGEN.

Ibland är man ensam men ändå inte?

Ibland förstår man börsen!

Ibland hör fd VÄ17Å av sig men jag menar är man i ett groende inbördeskrig med stängda flygplatser och skall flyga finns det väl ingen anledning att höra av sig eller?

Ibland går livet för fort!

Min Farmor börjar bli gammal!

Jag bor långt bort när mamma och pappa blir gamla?!

Varför umgicks man inte mer med sin familj när man var yngre?

Imorrn hämtar jag mitt nya fönster!

Imorrn är en ny dag

Imorn är idag historia

Mr T