Gammal gubbe som han är skjutsa han mig trots allt ca en 15 år tillbaka i tiden, de vilda åren med Puch dakota och folköl från turken. Fy fan vilken nostalgi tripp och visst det är inte samma drag som det var i början på nittio talet men minnerna består. en av de roligaste parken vändor till Säter jag gjort. Det var fantastiskt att sitta där och få sjunga med i alla odödliga låtar äver om kristina från vilhelmina inte kom upp på repertoaren denna afton. Efter tre låtar vänder sig jeanette om och stirrar mig i ögonen och säger; – Du kan ju alla texter. Ja det är väl självklart att man kan alla texter.

Hur som julfesten är avklarad och jag lever, ett gott betyg. Nu blir det en repa tll Visby stad och lite handel. Jag vill slutligen på tal om säterdalen skicka en replik till just du som känner dig träffad

– Är det din eller min som luktar?

Mr T