så mina vänner, åter efter en utflykt till verkligheten och Stockholm Kur i krishantering steg 3 så när det drar ihop sig så kan ni ju slå en signal. Hade som vanligt lite personlighetsutvärdering och denna gång var det mayer briggs metoden. Tenny Larsson är en ESTJ men på gränsen att vara en ENTJ. Vid summeringen av detta test verkar det som självklart att jag slösar bort mitt liv, då man med min profil endast borde ägna sig åt att vara Chef och det är man ju inte ofta. Hur som helst så tror jag att de övriga deltagarna stundtals har haft lite svårt med min raka kommunikation då de flesta har positioner i företag där man bara får javisst och genast till svar eller hur tolkarna man att man blir kallad generalen efter första simuleringen?

Julen står för dörren och alla inköp är klara!!!!!!!!! Döm av min förvåning när hustrun imorse säger – Jag tänkte gå en sväng på stan. Fattar ni, frivilligt på stan i denna tidför att kika lite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Själv tog jag fram motorsågen och mörda två granar, kändes fint.

Nu ska jag ut i köket och kocka lite, imorron kommer min kompis hem och i jul dricker vi whiskey ihop. Kärlek!!!!!!!!!!!!

how how

MrT