How How alla mina vänner. Sitter i mitt Smedjebacken och tar ett par stänkare. Min ständigt nergående vikt på sistone får sig en törn med alla matträffar med dryck och trevligt sällskap. men det är fler som har problem med vikten just nu och några till som kommer få det. Mitt viktmål på 95 till midsommar står alltjämnt fast och jag tyckte fredde såg lite nervig ut när jag gick igår hahaha. Det var en mycket trevlig inledning med middag hos hedqvists där anton visade var skåpet ska stå, igår var det barnfritt förutom jag och fredde då, lompen stod för mogenheten 😉

Imorgon är det julafton och allt gnäll är över, tackar tackar!

Nu till min senaste fundering. jag kom och t’änka på en värmeljus kamin jag såg en smed göra för nåt år sedan. väldigt smäcker man kunde ha den på bordet och var billig att göra typ 50 spänn. Den var på en kilowatt (10 värmeljus) Om man köper värmeljus på ikea kostar 100stycken 19:-. Det vill säga 1kw för 1,90:- men det fina i kråksången är då att de brinner i 4 timmar så det egentliga priset för en kwH blir ca 48 öre. Försök hitta en billigare värmekälla förutom ved.

Slutligen vill jag bara säga en jättegod jul till er alla och till just dig som behöver det en extra stor kram då jag vet att några behöver det

God Jul

Mr T