Back home !!!!!!! Efter en resa till mammas gata där lugnet ofta får mig att bli lite extra kreativ och ett par nya ritningar blir det varje resa. Denna sväng inget undantag. Förutom dett så började resan och jkulfirandet perfekt, 5:a i köra av först filen på båten. Lycklig som få ligger man och flinar i hytten. efter de nästintill outhärdliga 3 timmarna och 15 minuter är det daxs, rampen fälls ner och jag är beredd. Döm av min förvåning när kön bredvid får klartecken. Efter att ha tömt alla ramsor jag kan samt ifrågasatt ex antal på destinationens kompetens så har man kört av alla bilar utom vår kö. då kommer en av mina stora idoler och knackar på rutan varpå han säger -ursäkta men kan du backa så du kommer ut, de i bilen längst fram har inte dykt upp. LÄNGST FRAM, FÖRST ATT KÖRA AV har inte dykt upp. De som känner till en svart opel kadett kan höra av sig med ledtrådar angående ägaren….. Nu blev det i stället 1 timme och 15 minuter till södertälje tackar tackar.

Men jul helgens prestation står ändock destination gotland för när man lyckas komma 10 minuter innan ankomst tid till Visby. Troligen var det två gånger, första och sista.

P.g.a trötthet och lepra i fingarna återkommer jag någondag snart med mer info. Jag vill bara tillägna sista bilden till min älskade livsbroder Fredrik, så såg det ut 97 viktmässigt, så ser det ut midsommar 09! Blog Image

Mr T