I en ålder av 32 har jag efter ganska nogrant övervägande och grubblande kommit framtill att jag blivit en grinig gubbe. Nejmen stopp vad är det du säger, ja tyvärr är väl tecknen oroväckande, jag läser t.ex alltid dödsannonserna och insändarna i tidningen, är det nån som börjar höra varningsklockor? Ok sug på denna då, jag är nästan! hellre hemma än sveper ett par bägare med grabbarna på för jag blir så satans bakfull och ungarna vaknar så himla tidigt. Kanke är jag i en mellanperiod innan ungarna blir lite större och det vänder, hoppas jag. Jag vill bara säga en sak till er som har barnvakt på nära håll, var rädd om den!!!

Åldern förrändras och vi med eller? jag vill citera en konversation av Jan Guillos roman figurer ”

“-Folk förändras -Inte folk, tiderna.”

Jaha och jo nu kommer vi til karemumman av det lilla förspelet. En människas personlighet läggs när man är mellan 6 och 15 år. Den grunden kan senare endast ändras via missbruk eller ett större trauma. Personlighetsgrunden står som en sten och man förändras något via olika värderingar. Detta är ganska intressant och vetenskapligt bevisat.

Den 22 januari börjar buggkursen, dansstilen med den svajande sjöalgen på ett packat diskogolv håller inte längre utan nu skall axlarna vridas ur led på medelålderskvinnor i någon fräck larz-Kristerz låt. Frågan är bara hur vi som var så inihelvete mycket i parken undvek att lära oss dansa?

Den 24 börjar innebandy VM i Varberg och GEAB skickar sitt tyngsta lag. Två träningar på två veckor nu innan och sen är vi fanimej i topp

Två riktiga pissdagar på jobbet har det vart. PC1an går fortfarande inte och hopper börjar fallna samt ideerna ta slut

0 grader och blåst, pulka eller inte?

Vi har fått tre nya själsöbor i dagarna, vi hälsar TRILLINGARNA Jonathan, Michael och Christoffer välkomna och lycka till på färden. Jag får hjälpa pappa bygga ut!

U.S.A förstår Israelhandlingar!!! Klart de gör de har ju pyntat var enda vapen de har. Det måste vara de enda i världen som förstår det hur man kan bomba stenkastare och raketskjutare och sen gå in i landet. Har nån hört nån motivering eller är det iklass med Saddams massförstörelsevapen . Nej vi måste reagera jag kan inte förstå hur detta kan fortgå i Gaza och det inte är några protester förutom nån anonym skrivelse. Palme hade fanimej stått naken på sergels torg med megafon. Snälla Sverige gör nå´t

Mr T