Mmmmm undrar om inte Carina blir lite sugen när man kommer in genom dörren efter ett 12 timmarspass, oklippt med håret åt allahåll svagt luktande av tjockolja som minsann inte går ur i första taget, orakat för man inte orkar och allmänt uppklädd i GEABs vinter uniform. Fan jag menar på vilken hemmafru skulle inte gå igång på det eller.

Tyvärr får jag aldrig reda på det för antingen sover älsklingen när jag kommer hem under natt timmarna eller så har jag somnat till bompa med ungarna. Touché!

Träningsvärken i bena börjar lägga sig, skönt för på fredag kör vi igen.

Apropå porr, kommer snoppen liksom resten av kroppen minska när man bantar?

Snart vill jag bygga min grillplats, jag menar på att det är ju snart grillväder eller?

Gaza är snart intaget och västvärlden ser på!!!!!!

För att mina vänner på FRA ska ha något att göra skriver jag med följande rader, USA GAZA ISRAEL AL QUAIDA EGYPTEN PLO MOSAD ROCKET ALLAH AFGHANISTAN PAKISTAN BIN LADIN

Mr T