Till ännu en dag i resan som kallas livet. är blir det lite staden ärenden med min lillatjej under förmiddagen. Framför allt handelsbanken och en nyckel till hunden. Började dagen med en halvtimmes mys i sängen med barnen, bättre blir det inte. Gick upp och speglade sig en snabbis när man borstade tänderna och tänkte

-Vem fan är det som har min tandborste i munnen?

På med Java kokarn och igång med burken. Spelar upp lite dansband och njuter allmänt av min lediga dag då jag går här och visslar itakt (NOT) . I detta nu så slås jag av enkelheten i denna bruksromantiska musik och många små skratt dyker upp till de olika låtarna då minnena är många, tack för allsången Pelle W.

Jag måste dock få låta er ta del av några av de enkla men geniala texter som finns.

SISTA DANSEN

“Den sista dansen dansar vi med kärleken och kärleken är du, den sista dansen dansar vi med vindarna och vindarna är du” Fantastiskt

MED DIG VILL JAG LEVA

“Jag vill gå i en skog, känna livet som andas Maria. Vackert

Ja mycket bättre blir det inte, nu ska jag bara ta mig igenom danskursen här i vår så kan man dansa till det oxå

Carpe Diem

Mr T