Geab IF proudly presents 10 REAL MEN AND 1 INGA!!!

Det var dags, det var vi, de utvalda. Alla hade vi ett uppdrag att kämpa ner uranstavsb-garna. Tyvärr fick vi ingen vidare start då hyrbilen la av innan ösmo. Men vi spottade inte i glaset för det utan glada i hågen fick det bli en panikrep i Södertälje på Bilia. Väl på plats i Varberg kom vi in i vår lya som var kanon fräsch och för en gångs skull lyckades jag para ihop mig med en no snarker, härligt Niklas. Niklas en del av tvillingarna sedin som var fantastiska uunder matchspelet.,Själv stog jag för en medioker insats i 7 minuter innan massören och sjukgymnasten konstaterade att mitt hånflin mot grabbarna som låg och stretchade innan matchen borde bytas ut mot lite lärande. Vi kan kostatera att det blev inget ytterliggare brons och vi var som sig bör numero uno på banketten. Troligen blir det väl åldersindelning där också snart. B 35=Bankett 35 och äldre……

Slutligen vill jag tacka alla för en underbar resa och speciellt Niklas Lindbladh för en underbart planerad tripp i min smak.

Hej jag heter Björn och Jag är från Tjörn……

Mr T

Ps Hittar ni ett paket grön Camel på västkusten, rök det inte Ds