Livet går in i fas 3. från barn till förälder till nu jävligt vuxen. Jag lär mig bugga ty disko dans troligen aldrig mer blir aktuellt, jag försöker lära mig spela ukulele, jag skall samla kraft att renovera en bit till i huset( när fan behövde jag samla kraft) och jag har fått en muskelbristning. För den delen jag fyllde visst 33 också.

Ett steg i mitt vuxna liv är också att hellre sätta ett nät som skall hämtas i morrn bitti istället för att ligga kvar i sängen.

Jag kan tycka det är skönare att vara hemma än att åka på stan

Ja så kan det vara men just nu sitter jag här och visualiserar mig när jag likt da silva for över dansgolvet på korsbygården i Lärbro igår och alla kvinnor i lokalen sukta efter den dansanta dalmasen med sin fantastiska hållning och kropp, Carina var så lycklig att hon grät över att vara gift med honom denne fantom på golvet. Strax där efter vaknar jag till och inser att tjockolje ångorna på jobbetnog inte är så nyttiga.

Har vaskat i årets första nät, spännande

Får vår nya tv imorrn , 32 tum platt. Nån som vill köpa en defekt 28 tjock?

Beredskap och cementa står, väskan är packad……..

Det är lugnt i Gaza, hamas har slut på sten och Obama har slutat skicka överskottsmatriel

Öb lägger ner lite till heja heja. Med 12000 utbildade per år kan man undra hur vi ska få folk till utlandet

Det är mörker över själsö land

en falsk ukelele ton hörs ibland

Hustrun i den stora staden är

Hu vad jag är ensam här

men plötsligt ett skrik det skär genom huset

Javisst ja ungarn de buset…….

Mr T