Äntligen eller, men nu verkar vintern vara över på ön, så var det med det jag fick skotta 5 gånger iallafall. Igår var det steg 2 på lets dance och jävlar vad det var jobbigt. Carina körde med stegräknare och det var över 8000 tusen steg och det vette fan om inte Nyman fick vätske brist som han svettades.

Annars har det mest handlat om jobb denna vecka då vi har stopp på cementa och översyn av grejerna. Fullfart kan man säga och igår vart jag även anklagad för att jobba för mycket så det skulle upp i ledningen. Sug på den ni.

Men efter ett mindre samtal med den som inte tyckte jag skötte mina sysslor på ett bra sätt kan vi konstatera, ja man får ha 40 timmar plus i flexbanken, ja man får ha 30 minuters lunch, ja folk blir irriterade om man stämplar in ut på en gång och tar en halvtimmes lunch istället för at gå 2 ggr till flexklockan. Tillmötesgående som jag är blåstes konflikten ut med att jag går 100 steg extra varje lunch. Tack för förtroendet annars kanske det hade bommats en minut eller två åt nåt håll.

Trevig helg min vänner

Mr T