Väl på plats på statshotellet i västerås igår såg vi till att ladda ordentligt med b-vitamin vilket är mycket viktigt inför en tyngre hockeyturnering.

efter den något tidiga frukosten klockan 0700 bar det va mot Rocklunda. Först till Rakning var VIK oldtimers och vi satte gaspedalen på max. Efter det att jag inlett målskyttet på en räkmacka från jakobsson d.y så står matchen länge och väger. det blir dock förlösande när Ante loob sprätter in 3-1 pucken och vi kan pusta ut. Vid ställning 3-2 och 10 sekunder kvar försöker vår hyfsat överoptimistiske målvakt göra mål i tom kasse vilket slutar i ett sjujävlar skott som säker gick 1 meter och med hjärtat i halsengropen studsar pucken fel för vikaren och vi står lite sensationellt som segrare. Mot Nyköping som kom till spel med sproilans ny matchställ kan man väl säga att det sitter inte i grejerna. Efter en tung forchecking av våra torpeder orkar de inte stå en emot och vi vinner komfortabelt med 5-2.

Nu väntar vår troligtvis enklast seger då vi ska vinna banketten i kväll och sedan skall vi efter BRUNCHEN troligen spela livet ur Leksand.

Roma IFs stolthet the oldtimers gm Mr T