Och tack för ännu en dag!!! Tyvärr är sjukstugan hos The L´s inne på 700 hundrade varvet så snart tar vi hit anticimex. men jag har fått förrådet uppfyllt med kåvepenin och rinexin och hustrun har tid vid primärvården 1100. Vårt tillfrisknande är mycket viktigt då det näsdta vecka är dags för avsnittet The L´s goes north med fjällsemester, ihaaaaaaaaa.

Gotlands kommuns hetaste debatt just nu är att man serverar Fun light på äldre boende. Politikerna har läst nån stänkare om att den är farlig som fan. Tänk att vi på lilla Gotland upptäckt att en produkt som funnits i Sverige över 20 år är livsfarlig och inte livsmedelsverket. Fantastiskt men att vi sparkar 100 st i barnomsorgen är det ingen notis om……….

Gårdagens festligheter gick om intet, hoppas man kan deltaga på avslutningsmiddagen ikväll med mästarna från fyrkantens minne…….

Min älskade dotter funderar mycket kring döden, imorse konstaterade hon att pappa troligen dör innan henne och finns i himlen när hon kommer dit så hon kan ploppa med mig (drar i mina skinnflikar i armhålan). då vart hon näjd och glad. tur man har en viktig funktion att fylla

Min älskade son spelar fifa på övervåningen och jag lovar, hela själsö hör när han gör mål.

Nu skall jag till min hustrus förtret träna på en ny ukke låt.

Mr T