Ok, barnen och min hustru kan ta sig ner för ett fjäll i blå pist efter 3 dagar. C och S bra och R med ett nödrop. För Rs del motsvarade skitskolan nej förlåt skidskolan inte riktigt vad jag väntade mig då barngruppen blev lite för stor. Av en ren händelse så fick jag tag i ägaren till skidskolan och han är nu mycket medveten om mina synpunkter…..

Med lite hjälp av kusin hittade vi till fjällhalsens resturang första dagen, en liten alpstuga med fantastisk lunch och utsikt man bara kan drömma om. Sedan bort till liftarna och skidåkningen. Det är ännu hederliga släpliftar med bygel på hela fjällt så alla kanoncoola stockholmare väljer bort Bydalen. En anläggning som är liten i utbud på mat och nöjen men en skidåkning som passar hela familjen och helt utan köer till liftarna. Ska ni åka skidor i fjällen och siktar på bra åkning, välj bydalen en upplevelse med natur och utsikt.

Det tog min dotter 20 minuter att inse att man kan inte sitta och ta på sig slalomskidorna.

Samuel tänkte ge upp efter att bommat liften en gång

Carina fick inte åka i en bra backe förrän sista dagen och upptäckte då tjusningen med slalom

jag betalade ett liftkort för 265 spänn och åkte 2 åk i barnbacken

Mina barn såh fjäll och åkte skidor på riktigt för första gången men var mest impade av att bo på ågrensgården

Min kära kusin med sina barn bjöd på underbart boende, tack tjejerna sen fanns det mycket att göra så jag slapp sitta still, blir inte bättre

På torsdag kommer fönstren till uteplatsen………

Till helgen kanske solterassen är klar…………

Sen står grillen på tur………………

Mr T