I dagar av missbruk av alla desslag har jag kommit fram till att jag är en kroppsmissbrukare, en kroppoholic.

Varje dag oavsett helg eller vardag ser jag ständigt till att pressa min egen kropp så mycket det går till arbeten åt geab eller här hemma på farmen. Det är väl inget bekymmer i sig då det endast är mig själv det drabbar men sen ska jag sova, om ni vet är det inge skönt och varmt att krama sig själv. dessbättre har jag då en hsustru som får känna av min kroppoholic på kvällar och nätter. Jag kan förstå att hon inte tycker om att ha en halv gris över sig mitt inatten när det är varmt i sovrummet och helt plötsligt tolkar man budskapet i äktenskapet i nöd och lust olika. Carina tycker inte att det innebär att jag får ha henne som snutte filt, hon har inte sagt det rakt ut men jag kan läsa mellan raderna. När jag tänker efter lite kanske hon har rätt. Jaha tänker man nu är det väl inte så farligt, nej kanske inte men vi ser det så här. Varje gång jag är ute och reser måste jag ta ett extra täcke (om jag inte har dubbelrum) och göra en låtsas Carina för att kunna sova.

Är det verligen normalt eller???

Mr T